Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ontdek hoe we reageren op Covid-19.

Onze werkwijze

rolstoel

Right at Home werkt volgens een helder stappenplan en een Zorgplan op Maat, dat in nauw overleg met de cliënt wordt opgesteld. 

Wij zijn in staat om in heel korte tijd de unieke situatie van een cliënt te beoordelen en een zorgplan op te stellen dat helemaal is afgestemd op zijn of haar specifieke zorgbehoeften. Zo garanderen wij onze cliënten de juiste zorg en ondersteuning op het juiste moment. 

Het stappenplan van Right at Home

  1. Eerste contact
  2. Zorgplan op Maat
  3. De juiste Zorgverlener
  4. Kwaliteit en deskundigheid 

Eerste contact

Vanaf het eerste moment dat u contact legt met Right at Home, richten wij onze aandacht op de specifieke zorgbehoeften van de cliënt.
Aan de hand van een vragenlijst maken we een eerste inschatting van de basale zorgbehoefte. Aansluitend brengen wij een bezoek aan de cliënt en zijn gezin of familie voor een intakegesprek. Het doel van dit gesprek is meer informatie te verzamelen en vragen te beantwoorden. Tegelijk willen we u laten ervaren hoe Right at Home Zorg en Thuisservice u in uw specifieke situatie zou kunnen helpen.

Zorgplan op Maat

Na het intakegesprek ontwikkelen wij een Zorgplan op Maat. Dit plan is afgestemd op de specifieke zorgbehoeften en geeft gedetailleerde aanbevelingen over de dienstverlening die naar onze mening wenselijk is. In nauw overleg met cliënt en familie zullen wij het zorgplan verder aanpassen op de specifieke situatie.

De juiste zorgverlener

Zodra de cliënt het zorgplan heeft goedgekeurd, beginnen we met de selectie naar de juiste zorgverlener. Het systeem waarmee wij een zorgverlener aan een cliënt koppelen, houdt rekening met tal van factoren zoals de benodigde zorg, het cliëntbelang en de persoonlijkheid van zowel de cliënt als de zorgverlener.

Door alle aspecten in het matchingproces te betrekken, zijn wij in staat de juiste zorgverlener te koppelen aan de juiste cliënt. Als er ondanks dit zorgvuldige proces twijfels ontstaan over een specifieke zorgverlener, kunnen wij in korte tijd voor vervanging zorgen. 

Kwaliteit en deskundigheid

Elke Right at Home-zorgverlener ondergaat een uitgebreid selectieproces. Zodra een zorgverlener is aangenomen wordt deze verder opgeleid door de Right at Home Academie. Zo waarborgen we dat de juiste zorg wordt geleverd, zoals vastgelegd in het Zorgplan op Maat. 
Right at Home-medewerkers blijven overigens voortdurend in nauw contact met zorgverleners. We brengen ook onaangekondigde bezoeken. Dit alles om te bewaken dat het afgesproken zorgplan wordt gevolgd.

Need help right now? Call us any time at

08 52 73 54 19

Geraleteerde artikelen

Tijd doorbrengen met uw huisdier
Posititief effect van dieren in de zorg
Tijd doorbrengen met uw huisdier (een kat, hond, paard, konijn, vogels, vissen of ander huisdier) kan een positief effect hebben op uw gezondheid.
Meer
oudere vrouw
(Ver)dwalen met dementie
Statistieken tonen aan dat 60 procent van de mensen met dementie niet goed meer weten waar ze zijn en zelfs kunnen verdwalen in hun vertrouwde omgeving.
Meer
handen vasthouden
Hoe verder na een diagnose?
Omgaan met de ziekte van Parkinson, Alzheimer en andere vormen van dementie is moeilijk voor zowel de patiënt als de naaste omgeving. Dat geldt zeker als iemand op jonge leeftijd wordt geconfronteerd met de gevolgen van achteruitgang van de hersenfuncties. Veertigers en vijftigers zijn er immers totaal niet op voorbereid dat zij hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten. Wat te doen na een diagnose?

Meer
5 star icon
"Eerst probeerde ik om alles zelf te regelen, maar dat ging niet langer. Ik heb toen contact opgenomen met Right at Home. Alle dingen waar ik geen tijd voor had zijn overgenomen door een ervaren, professionele zorgverlener. Altijd op tijd, eerlijk, betrouwbaar, hardwerkend, en zorgzaam. Het voelt alsof Right at Home deel uitmaakt van mijn familie."
Anoniem
5 star icon
"Right at Home heeft mij en mijn familie geholpen, van wat extra hulp in huis tot aan 24 uurs hospice-zorg. Right at Home is goed in het selecteren van de juiste mensen voor de juiste job. Ik heb hen aanbevolen aan anderen."
David
5 star icon
"Right at Home levert gezelschap en begeleiding voor onze moeder (82 jaar) die getroffen is door Alzheimer. Zij nemen taken over, variërend van boodschappen doen, lichte huishoudelijke werkzaamheden, medicatie herinneringen tot persoonlijke verzorging. Right at Home heeft ervoor gezorgd dat het veel beter gaat met mijn moeder."
D. Mauch
5 star icon
"Mijn zorgverlener doet uitstekend werk. Zij is fantastisch, echt een lot uit de loterij!"
Dorothy J.
5 star icon
"Ik wil Right at Home bedanken voor de hulp bij het verzorgen van mijn oma nadat ze was gevallen en haar teen had gebroken. Ze had een zorgverlener die Myra heette. Myra was attent, zorgzaam en professioneel en heeft prima voor mijn oma gezorgd toen deze dat niet zelf kon. Right at Home bedankt. "
J. Domalewski
5 star icon
"Ik wil dat u weet hoeveel onze zorgverlener voor ons betekent. Zonder haar zou ik het niet gered hebben. Het wordt steeds moeilijker om tot mama door te dringen, nu haar gezondheidsproblemen verergeren. Mijn moeder reageert goed op de zorgverlener van Right at Home en dat geeft mij rust."
Julie - Dochter
5 star icon
"Right at Home heeft een goede reputatie met zorg en ondersteuning en gaat daarin net een stapje verder. De werknemers van Right at Home zijn zorgvuldig in hun aanpak."
Kathleen D., RN, BC, CMC, Geriatric Care Manager
5 star icon
"Ik ben onder de indruk van de wijze waarop mijn moeder door de zorgverleners van Right at Home geholpen wordt. Dat waardeer ik des te meer omdat er zo weinig zijn die tijd voor haar nemen. Bedankt!"
Kathy
5 star icon
"Ik ben zeer dankbaar voor wat Right at Home doet voor mij en mijn familie. Dankzij de ondersteuning van Right at Home ben ik in staat om thuis te wonen."
Robert
5 star icon
" De zorgverleners die bij je thuis komen houden van hun werk. Met hun toewijding nemen ze veel druk van je af. Dat hebben we allemaal wel eens nodig."
Shirley B.
5 star icon
"Wij zijn erg blij met Right at Home. Alles loopt goed omdat onze zorgverlener heel plezierig is en snel en grondig werkt. En ze loopt altijd rond met een glimlach."
Sid & Marge B.
5 star icon
"Right at Home' zegt eigenlijk precies waar het voor staat. Zij geven je het gevoel dat je op je plek bent. Comfortabel en thuis. Right at Home is een goede organisatie en staat, wat mij betreft, voor zorgzaamheid, begrip en full-service."
Skee
5 star icon
"Nog niet zo lang geleden hebben we Right at Home ingeschakeld. Allereerst voor mijn moeder die Alzheimer heeft, maar ook voor mijn vader om hem te ondersteunen bij het verzorgen van mijn moeder. Tot nu toe hebben we een uitstekende ervaring. De zorgverleners zijn behulpzaam en nemen mijn vader veel zorg uit handen. Onze relatie met Right at Home is nog nieuw, maar we zijn er echt blij mee."
Susan
5 star icon
"Ik vind het fijn dat je werkelijk een verschil kunt maken en van betekenis kan zijn als je iemand helpt, of dat nu is na een operatie of in een hospice-omgeving. Het geeft voldoening om zorgverlener te zijn."
Tami A., Right at Home Zorgverlener
5 star icon
"We hadden eerst een andere zorgorganisatie ingeschakeld, maar Right at Home bevalt ons beter. De mensen van Right at Home zijn zorgzaam en geduldig, ze zijn makkelijk om mee te werken en begrijpen wat het betekent om voor mijn vrouw te zorgen."
Virgil

Weet u al welke diensten u nodig heeft?

Verbind je met ons

Weet u niet precies welke zorg u nodig heeft?

Laten we het uitzoeken