Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ontdek hoe we reageren op Covid-19.

Franchise Mogelijkheden

Met Right at Home combineert u uw huidige levens- en werkervaring met ons business model om een bedrijf te starten dat het leven van gezinnen in uw eigen gemeenschap verbetert. Bent u uw huidige carrière ontgroeid? Of heeft u een sterk verlangen om een bedrijf op te bouwen waarmee u anderen helpt? Dan zouden we u graag de mogelijkheid aanbieden om u verder te helpen. Zie hieronder de specifieke stappen in ons franchiseproces.

Vraag onze business case aan

Ons proces

Wat kunt u verwachten?

ALS FRANCHISE-EIGENAAR BENT U DE MANAGER VAN UW BEDRIJF.

Uw dagen zullen er als volgt uitzien:

  • Actief zijn in lokale burger- en bedrijfsgroepen om de naamsbekendheid te vergroten en relaties op te bouwen.
  • Werving van en toezicht houden op uw zorgpersoneel. Uw medewerkers zijn degenen die de dagelijkse zorgdiensten voor uw klanten verzorgen.
  • Beoordelen van nieuwe klanten en gezinnen, om zo de behoefte aan diensten te bepalen en een zorgplan op maat te maken. Dit zorgplan past bij zowel de behoeften als het budget van het gezin.
  • Regelmatig contact houden met gezinnen om ervoor te zorgen dat de service aan de verwachtingen voldoet of deze overtreft.
  • Beheer van de financiën en administratieve taken van het kantoor.
  • U gaat elke avond naar huis met in uw achterhoofd, dat alles wat u die dag deed een positief verschil maakte in de levens van mensen in uw gemeenschap.

Naarmate uw bedrijf groeit, zal het aantal personeelsleden ook toenemen. De meeste franchisenemers schalen hun kantoorpersoneel op om de dagelijkse werkzaamheden door hen te laten beheren. Zo kunnen zij zich concentreren op de strategische prioriteiten.

Lees meer over ons proces

Volgende stappen

Zijn wij het juiste bedrijf voor u? Past u goed bij ons? Uiteindelijk zijn dit de belangrijkste vragen die zorgvuldig en volledig moeten worden beantwoord. Right at Home staat voor transparantie, omdat we vinden dat het belangrijk is dat beide partijen elkaar kiezen met alle beschikbare informatie. We hanteren deze aanpak met al onze potentiële franchisenemers en verwachten hetzelfde van degenen met wie we overwegen partners te worden. We hopen tenslotte lang samen te blijven.

U hebt al de eerste stap gezet om uw doel te bereiken. Dit is niet alleen om uw eigen bedrijf te runnen, maar ook om de verouderende gemeenschap in uw woonomgeving een echt noodzakelijke en maatschappelijk verantwoorde service te bieden. We hopen dat u een beeld heeft kunnen krijgen bij ons bedrijf, onze cultuur en onze missie.
Spreekt onze missie u aan? Deelt u dezelfde passie om uitstekende ervaringen en service te bieden aan mensen die goede thuiszorg nodig hebben? Dan willen wij graag verder met u in gesprek!
Als u meer informatie wilt of als u uw interesse aan ons door wil geven, stuur ons dan een bericht via onze contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Need help right now? Call us any time at

08 52 73 54 19

Geraleteerde artikelen

Tijd doorbrengen met uw huisdier
Posititief effect van dieren in de zorg
Tijd doorbrengen met uw huisdier (een kat, hond, paard, konijn, vogels, vissen of ander huisdier) kan een positief effect hebben op uw gezondheid.
Meer
oudere vrouw
(Ver)dwalen met dementie
Statistieken tonen aan dat 60 procent van de mensen met dementie niet goed meer weten waar ze zijn en zelfs kunnen verdwalen in hun vertrouwde omgeving.
Meer
handen vasthouden
Hoe verder na een diagnose?
Omgaan met de ziekte van Parkinson, Alzheimer en andere vormen van dementie is moeilijk voor zowel de patiënt als de naaste omgeving. Dat geldt zeker als iemand op jonge leeftijd wordt geconfronteerd met de gevolgen van achteruitgang van de hersenfuncties. Veertigers en vijftigers zijn er immers totaal niet op voorbereid dat zij hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten. Wat te doen na een diagnose?

Meer
5 star icon
"Eerst probeerde ik om alles zelf te regelen, maar dat ging niet langer. Ik heb toen contact opgenomen met Right at Home. Alle dingen waar ik geen tijd voor had zijn overgenomen door een ervaren, professionele zorgverlener. Altijd op tijd, eerlijk, betrouwbaar, hardwerkend, en zorgzaam. Het voelt alsof Right at Home deel uitmaakt van mijn familie."
Anoniem
5 star icon
"Right at Home heeft mij en mijn familie geholpen, van wat extra hulp in huis tot aan 24 uurs hospice-zorg. Right at Home is goed in het selecteren van de juiste mensen voor de juiste job. Ik heb hen aanbevolen aan anderen."
David
5 star icon
"Right at Home levert gezelschap en begeleiding voor onze moeder (82 jaar) die getroffen is door Alzheimer. Zij nemen taken over, variërend van boodschappen doen, lichte huishoudelijke werkzaamheden, medicatie herinneringen tot persoonlijke verzorging. Right at Home heeft ervoor gezorgd dat het veel beter gaat met mijn moeder."
D. Mauch
5 star icon
"Mijn zorgverlener doet uitstekend werk. Zij is fantastisch, echt een lot uit de loterij!"
Dorothy J.
5 star icon
"Ik wil Right at Home bedanken voor de hulp bij het verzorgen van mijn oma nadat ze was gevallen en haar teen had gebroken. Ze had een zorgverlener die Myra heette. Myra was attent, zorgzaam en professioneel en heeft prima voor mijn oma gezorgd toen deze dat niet zelf kon. Right at Home bedankt. "
J. Domalewski
5 star icon
"Ik wil dat u weet hoeveel onze zorgverlener voor ons betekent. Zonder haar zou ik het niet gered hebben. Het wordt steeds moeilijker om tot mama door te dringen, nu haar gezondheidsproblemen verergeren. Mijn moeder reageert goed op de zorgverlener van Right at Home en dat geeft mij rust."
Julie - Dochter
5 star icon
"Right at Home heeft een goede reputatie met zorg en ondersteuning en gaat daarin net een stapje verder. De werknemers van Right at Home zijn zorgvuldig in hun aanpak."
Kathleen D., RN, BC, CMC, Geriatric Care Manager
5 star icon
"Ik ben onder de indruk van de wijze waarop mijn moeder door de zorgverleners van Right at Home geholpen wordt. Dat waardeer ik des te meer omdat er zo weinig zijn die tijd voor haar nemen. Bedankt!"
Kathy
5 star icon
"Ik ben zeer dankbaar voor wat Right at Home doet voor mij en mijn familie. Dankzij de ondersteuning van Right at Home ben ik in staat om thuis te wonen."
Robert
5 star icon
" De zorgverleners die bij je thuis komen houden van hun werk. Met hun toewijding nemen ze veel druk van je af. Dat hebben we allemaal wel eens nodig."
Shirley B.
5 star icon
"Wij zijn erg blij met Right at Home. Alles loopt goed omdat onze zorgverlener heel plezierig is en snel en grondig werkt. En ze loopt altijd rond met een glimlach."
Sid & Marge B.
5 star icon
"Right at Home' zegt eigenlijk precies waar het voor staat. Zij geven je het gevoel dat je op je plek bent. Comfortabel en thuis. Right at Home is een goede organisatie en staat, wat mij betreft, voor zorgzaamheid, begrip en full-service."
Skee
5 star icon
"Nog niet zo lang geleden hebben we Right at Home ingeschakeld. Allereerst voor mijn moeder die Alzheimer heeft, maar ook voor mijn vader om hem te ondersteunen bij het verzorgen van mijn moeder. Tot nu toe hebben we een uitstekende ervaring. De zorgverleners zijn behulpzaam en nemen mijn vader veel zorg uit handen. Onze relatie met Right at Home is nog nieuw, maar we zijn er echt blij mee."
Susan
5 star icon
"Ik vind het fijn dat je werkelijk een verschil kunt maken en van betekenis kan zijn als je iemand helpt, of dat nu is na een operatie of in een hospice-omgeving. Het geeft voldoening om zorgverlener te zijn."
Tami A., Right at Home Zorgverlener
5 star icon
"We hadden eerst een andere zorgorganisatie ingeschakeld, maar Right at Home bevalt ons beter. De mensen van Right at Home zijn zorgzaam en geduldig, ze zijn makkelijk om mee te werken en begrijpen wat het betekent om voor mijn vrouw te zorgen."
Virgil

Weet u al welke diensten u nodig heeft?

Verbind je met ons

Weet u niet precies welke zorg u nodig heeft?

Laten we het uitzoeken