U kunt ons bereiken op
08 52 73 54 19

Franchise Mogelijkheden Right at Home

Met Right at Home combineert u uw huidige levens- en werkervaring met ons business model om een bedrijf te starten dat het leven van gezinnen in uw eigen gemeenschap verbetert. Bent u uw huidige carrière ontgroeid? Of heeft u een sterk verlangen om een bedrijf op te bouwen waarmee u anderen helpt? Dan zouden we u graag de mogelijkheid aanbieden om u verder te helpen. Zie hieronder de specifieke stappen in ons franchiseproces.

Vraag onze business case aan

Ons proces

Wat kunt u verwachten?

ALS FRANCHISE-EIGENAAR BENT U DE MANAGER VAN UW BEDRIJF.

Uw dagen zullen er als volgt uitzien:

  • Actief zijn in lokale burger- en bedrijfsgroepen om de naamsbekendheid te vergroten en relaties op te bouwen.
  • Werving van en toezicht houden op uw zorgpersoneel. Uw medewerkers zijn degenen die de dagelijkse zorgdiensten voor uw klanten verzorgen.
  • Beoordelen van nieuwe klanten en gezinnen, om zo de behoefte aan diensten te bepalen en een zorgplan op maat te maken. Dit zorgplan past bij zowel de behoeften als het budget van het gezin.
  • Regelmatig contact houden met gezinnen om ervoor te zorgen dat de service aan de verwachtingen voldoet of deze overtreft.
  • Beheer van de financiën en administratieve taken van het kantoor.
  • U gaat elke avond naar huis met in uw achterhoofd, dat alles wat u die dag deed een positief verschil maakte in de levens van mensen in uw gemeenschap.

Naarmate uw bedrijf groeit, zal het aantal personeelsleden ook toenemen. De meeste franchisenemers schalen hun kantoorpersoneel op om de dagelijkse werkzaamheden door hen te laten beheren. Zo kunnen zij zich concentreren op de strategische prioriteiten.

Lees meer over ons proces

Volgende stappen

Zijn wij het juiste bedrijf voor u? Past u goed bij ons? Uiteindelijk zijn dit de belangrijkste vragen die zorgvuldig en volledig moeten worden beantwoord. Right at Home staat voor transparantie, omdat we vinden dat het belangrijk is dat beide partijen elkaar kiezen met alle beschikbare informatie. We hanteren deze aanpak met al onze potentiële franchisenemers en verwachten hetzelfde van degenen met wie we overwegen partners te worden. We hopen tenslotte lang samen te blijven.

U hebt al de eerste stap gezet om uw doel te bereiken. Dit is niet alleen om uw eigen bedrijf te runnen, maar ook om de verouderende gemeenschap in uw woonomgeving een echt noodzakelijke en maatschappelijk verantwoorde service te bieden. We hopen dat u een beeld heeft kunnen krijgen bij ons bedrijf, onze cultuur en onze missie.
Spreekt onze missie u aan? Deelt u dezelfde passie om uitstekende ervaringen en service te bieden aan mensen die goede thuiszorg nodig hebben? Dan willen wij graag verder met u in gesprek!
Als u meer informatie wilt of als u uw interesse aan ons door wil geven, stuur ons dan een bericht via onze contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

80a28a53-8eb4-4d60-9e17-e16f5206f35c https://www.rightathome.co.nl/ CountrySite