U kunt ons bereiken op
08 52 73 54 19

Dank u voor uw interesse in onze Zorg en Thuisservice. Centraal daarin staat onze missie om de kwaliteit van leven te verbeteren voor degenen die ons dierbaar zijn. Wij werken aan onze missie samen met zorgzame families en zorgzame instellingen,  om de mensen die hulp nodig hebben met een breed scala aan producten, programma's en services te bereiken.

Zorg en Thuisservice, via Right at Home en gelieerde entiteiten, maakt inmiddels deel uit van het dagelijkse leven van duizenden. Onze diensten omvatten thuiszorg, begeleiding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp en ondersteuning. Dat kan onder meer zijn;

  • Aanvullende zorg en ondersteuning als u in een zorginstelling verblijft.
  • Niet medische persoonlijke zorg en ondersteuning, waaronder maaltijdverzorging, activiteiten en begeleiding, hulp bij aankleden en wassen, schoonmaken, vervoer, boodschappen, etc.
  • Ondersteunen van senioren in hun dagelijkse routines, erop gericht dat ze zo lang mogelijk actief kunnen blijven.

Onze zorgverleners helpen senioren en volwassenen met een handicap om te genieten van een leven in het comfort van hun eigen huis.  Omdat onze clienten centraal staan in onze dienstverlening, begrijpen we ook dat het belangrijk is dat wij relaties en familieleden op de hoogte houden over de zorg die wij verlenen.

Zorg en Thuisservice.......

voor het verbeteren van de kwaliteit van leven voor degenen die ons dierbaar zijn.

80a28a53-8eb4-4d60-9e17-e16f5206f35c https://www.rightathome.co.nl/ CountrySite