U kunt ons bereiken op
08 52 73 54 19

Right at Home ondersteunt u als u dat nodig heeft om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Wij bieden zorg en thuisservice op maat, zodat u precies die ondersteuning krijgt die u in uw specifieke situatie nodig heeft. Onze diensten
Onze zorgverleners zijn goed opgeleid, deskundig en ervaren in de zorg voor ouderen en/of mensen met een beperking. Maar, het zijn vooral betrokken mensen die echt de tijd voor u nemen. Zo bieden wij de juiste zorg met de juiste mensen.

Right at Home biedt een breed scala aan zorg en thuisservice:

  • Welzijn, begeleiding en gezelschap; hulp bij dagelijkse activiteiten, licht-huishoudelijke werkzaamheden, een goed gesprek of een spelletje, medicatieherinneringen, maaltijd(voor)bereiding en begeleiding bij activiteiten buitenshuis.
  • Persoonlijke verzorging en ondersteuning: hulp bij persoonlijke hygiëne als wassen, scheren en toiletgang, hulp bij aankleden en het in beweging blijven.
  • Huishoudelijke ondersteuning: licht-huishoudelijke werkzaamheden als wassen en strijken, afwassen, verschonen van het beddengoed en het bereiden van maaltijden.

Right at Home levert ook zorg en thuisservice in specifieke zorgsituaties, ook dan is de dienstverlening niet-medisch van aard.

80a28a53-8eb4-4d60-9e17-e16f5206f35c https://www.rightathome.co.nl/ CountrySite