Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ontdek hoe we reageren op Covid-19.

Wie zijn wij

moeder en dochter

Right at Home Nederland is een organisatie voor zorg en thuisservice. Wij ondersteunen mensen die hulp nodig hebben om langer zelfstandig te blijven wonen in de eigen, vertrouwde omgeving. Wij bieden daarvoor een breed scala aan zorg en thuisservice, afgestemd op de behoeften van elke individuele cliënt en zijn omgeving. Onze zorgverleners zijn deskundig en betrokken en hebben veel ervaring in de zorg voor senioren en/of gehandicapte volwassenen. Zo bieden wij de juiste zorg met de juiste mensen.

Right at Home werd in 1995 in Amerika opgericht en was een van de eerste organisaties die zich richtte op seniorenzorg. Inmiddels is Right at Home wereldwijd toonaangevend in thuiszorg met circa 500 vestigingen in 9 landen.

Right at Home Nederland biedt zorg en thuisservice. Dat doen we met de flexibiliteit en betrokkenheid van een lokale zorginstelling en tegelijk met de professionaliteit en inhoudelijke deskundigheid van een toonaangevende, internationale organisatie. Zo zijn we in staat duizenden cliënten de juiste zorg en ondersteuning te bieden.

Need help right now? Call us any time at

08 52 73 54 19

Geraleteerde artikelen

Tijd doorbrengen met uw huisdier
Posititief effect van dieren in de zorg
Tijd doorbrengen met uw huisdier (een kat, hond, paard, konijn, vogels, vissen of ander huisdier) kan een positief effect hebben op uw gezondheid.
Meer
oudere vrouw
(Ver)dwalen met dementie
Statistieken tonen aan dat 60 procent van de mensen met dementie niet goed meer weten waar ze zijn en zelfs kunnen verdwalen in hun vertrouwde omgeving.
Meer
handen vasthouden
Hoe verder na een diagnose?
Omgaan met de ziekte van Parkinson, Alzheimer en andere vormen van dementie is moeilijk voor zowel de patiënt als de naaste omgeving. Dat geldt zeker als iemand op jonge leeftijd wordt geconfronteerd met de gevolgen van achteruitgang van de hersenfuncties. Veertigers en vijftigers zijn er immers totaal niet op voorbereid dat zij hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten. Wat te doen na een diagnose?

Meer
5 star icon
"Eerst probeerde ik om alles zelf te regelen, maar dat ging niet langer. Ik heb toen contact opgenomen met Right at Home. Alle dingen waar ik geen tijd voor had zijn overgenomen door een ervaren, professionele zorgverlener. Altijd op tijd, eerlijk, betrouwbaar, hardwerkend, en zorgzaam. Het voelt alsof Right at Home deel uitmaakt van mijn familie."
Anoniem
5 star icon
"Right at Home heeft mij en mijn familie geholpen, van wat extra hulp in huis tot aan 24 uurs hospice-zorg. Right at Home is goed in het selecteren van de juiste mensen voor de juiste job. Ik heb hen aanbevolen aan anderen."
David
5 star icon
"Right at Home levert gezelschap en begeleiding voor onze moeder (82 jaar) die getroffen is door Alzheimer. Zij nemen taken over, variërend van boodschappen doen, lichte huishoudelijke werkzaamheden, medicatie herinneringen tot persoonlijke verzorging. Right at Home heeft ervoor gezorgd dat het veel beter gaat met mijn moeder."
D. Mauch
5 star icon
"Mijn zorgverlener doet uitstekend werk. Zij is fantastisch, echt een lot uit de loterij!"
Dorothy J.
5 star icon
"Ik wil Right at Home bedanken voor de hulp bij het verzorgen van mijn oma nadat ze was gevallen en haar teen had gebroken. Ze had een zorgverlener die Myra heette. Myra was attent, zorgzaam en professioneel en heeft prima voor mijn oma gezorgd toen deze dat niet zelf kon. Right at Home bedankt. "
J. Domalewski
5 star icon
"Ik wil dat u weet hoeveel onze zorgverlener voor ons betekent. Zonder haar zou ik het niet gered hebben. Het wordt steeds moeilijker om tot mama door te dringen, nu haar gezondheidsproblemen verergeren. Mijn moeder reageert goed op de zorgverlener van Right at Home en dat geeft mij rust."
Julie - Dochter
5 star icon
"Right at Home heeft een goede reputatie met zorg en ondersteuning en gaat daarin net een stapje verder. De werknemers van Right at Home zijn zorgvuldig in hun aanpak."
Kathleen D., RN, BC, CMC, Geriatric Care Manager
5 star icon
"Ik ben onder de indruk van de wijze waarop mijn moeder door de zorgverleners van Right at Home geholpen wordt. Dat waardeer ik des te meer omdat er zo weinig zijn die tijd voor haar nemen. Bedankt!"
Kathy
5 star icon
"Ik ben zeer dankbaar voor wat Right at Home doet voor mij en mijn familie. Dankzij de ondersteuning van Right at Home ben ik in staat om thuis te wonen."
Robert
5 star icon
" De zorgverleners die bij je thuis komen houden van hun werk. Met hun toewijding nemen ze veel druk van je af. Dat hebben we allemaal wel eens nodig."
Shirley B.
5 star icon
"Wij zijn erg blij met Right at Home. Alles loopt goed omdat onze zorgverlener heel plezierig is en snel en grondig werkt. En ze loopt altijd rond met een glimlach."
Sid & Marge B.
5 star icon
"Right at Home' zegt eigenlijk precies waar het voor staat. Zij geven je het gevoel dat je op je plek bent. Comfortabel en thuis. Right at Home is een goede organisatie en staat, wat mij betreft, voor zorgzaamheid, begrip en full-service."
Skee
5 star icon
"Nog niet zo lang geleden hebben we Right at Home ingeschakeld. Allereerst voor mijn moeder die Alzheimer heeft, maar ook voor mijn vader om hem te ondersteunen bij het verzorgen van mijn moeder. Tot nu toe hebben we een uitstekende ervaring. De zorgverleners zijn behulpzaam en nemen mijn vader veel zorg uit handen. Onze relatie met Right at Home is nog nieuw, maar we zijn er echt blij mee."
Susan
5 star icon
"Ik vind het fijn dat je werkelijk een verschil kunt maken en van betekenis kan zijn als je iemand helpt, of dat nu is na een operatie of in een hospice-omgeving. Het geeft voldoening om zorgverlener te zijn."
Tami A., Right at Home Zorgverlener
5 star icon
"We hadden eerst een andere zorgorganisatie ingeschakeld, maar Right at Home bevalt ons beter. De mensen van Right at Home zijn zorgzaam en geduldig, ze zijn makkelijk om mee te werken en begrijpen wat het betekent om voor mijn vrouw te zorgen."
Virgil

Weet u al welke diensten u nodig heeft?

Verbind je met ons

Weet u niet precies welke zorg u nodig heeft?

Laten we het uitzoeken